Kullaharmoni står för hållbarhet, eftertänksamhet och bra val.

93293476-E945-4410-8A9F-F9C509C963D4För mig är det viktigt med rättvisa tillverkningsförhållanden, bra ullkläder och ett ekologiskt tänk.

Kullaharmoni köper in kläder av fin merinoull som håller hög kvalitet och är tillverkade i höglöneländer, såsom Sverige, Norge, Tyskland och Nya Zeeland. Producenter och produkter väljs noga ut för både min och din skull. Kläderna från Nya Zeeland är Kullaharmoni nästan ensam om i norra Europa.

När jag bestämde mig för att starta ett företag, skulle det vara för att sälja något jag gillar och något som gör skillnad.Min ena mentor sa: ”Satsa på bra underställ”. Min andra sa: “Satsa på bra ullkläder”. Några månader senare fick jag besök av släktingar från Nya Zeeland. De hade med sig kläder av merinoull och possum. Så sköna och mjuka plagg! Då visste jag direkt att det var detta jag skulle satsa på.

Bra val ger fler bra val!

Välkommen in i Kullaharmonis bod där du i lugn och ro, efter tidsbokning, kan titta på och prova alla härliga ullplagg

Om du är intresserad av Kullaharmonis produkter, kontakta mig på antingen telefon 0738 21 39 43 eller lotta@kullaharmoni.com. Butiken ligger på Sånehögsvägen 3 i Höganäs och är öppen enligt överenskommelse.

Jag håller ullvisningar i min ullbod men även hemma hos kunder. Boka gärna en tid.

Du kan även följa på Facebook och Instagram (Kullaharmoni) för att se fler produkter och erbjudanden. På Facebook finns även fotoalbum med alla kläderna och andra produkter.